ΑΓΓΛΙΚΑ Letter_size Contrast TextToSpeech
ESPA

Ανακοίνωση για την παύση της λειτουργίας της Μονάδας Υποστήριξης Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών του Ιονίου Πανεπιστημίου

ShareThis
Δημοσίευση: 03-11-2023 10:04 | Προβολές: 647
image

Σας ενημερώνουμε ότι η Μονάδα Υποστήριξης Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών του Ιονίου Πανεπιστημίου σταμάτησε τη λειτουργία της στις 03/11/2023.

Αναμένουμε τις απαραίτητες διαδικασίες από το Υπουργείο Παιδείας και τη σχετική χρηματοδότηση για τη συνέχιση της λειτουργίας της Μονάδας. 

Γενικότερα, όλες οι Μονάδες της ψυχολογικής στήριξης των ΑΕΙ έχουν σταματήσει τη λειτουργία τους. Ευελπιστούμε ότι συντόμως θα βρεθεί τρόπος συνέχισης των συγκεκριμένων προγραμμάτων ψυχοκοινωνικής υποστήριξης.

Για έκτακτα περιστατικά έχουμε συνεργασία με τον ψυχολόγο  κύριο Ηλία Μιχαλαρέα, ο οποίος βρίσκεται στα Εξωτερικά Ιατρεία της Ψυχιατρικής (στην πλατεία Τσιριγώτη, πρώην πλατεία παλαιού ψυχιατρείου). 

ESPA

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».


Επιστροφή