ΑΓΓΛΙΚΑ Letter_size Contrast TextToSpeech
ESPA

Ανοικτή διαδικτυακή ομάδα «Συγκεντρώνομαι» - Έναρξη Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

ShareThis
Δημοσίευση: 27-05-2022 13:06 | Προβολές: 894
image

Ανοικτή διαδικτυακή ομάδα - Δευτέρα και Τετάρτη 5.00-7.00 μ.μ.

- Προσπαθείτε να ξεκινήσετε τις εργασίες ή την συστηματική μελέτη αλλά συνεχώς το αναβάλλετε;

- Αποσπάται εύκολα η προσοχή σας και βρίσκετε δύσκολο να παραμείνετε συγκεντρωμένοι;

-Συνηθίζετε να διακόπτετε για να ασχοληθείτε με κάποια άλλη δραστηριότητα;

Στις συναντήσεις μας θα ασκηθείτε  συστηματικά, προκειμένου να ξεπεράσετε την αναβλητικότητά σας , να εργάζεστε αποδοτικά και αποτελεσματικά , να βελτιώσετε τις δεξιότητες μελέτης/συγγραφής σας, να συνδεθείτε με άλλους φοιτητές και να επικεντρωθείτε μαζί στο γράψιμο/μελέτη.

Κανείς δεν θα διαβάσει/επικρίνει το γραπτό σας. Κανείς δεν θα ελέγξει την μελέτη σας.

Κάθε συνάντηση συντονίζεται από την Εργοθεραπεύτρια και αποτελείται από τρείς 25λεπτες ενότητες συγγραφής/μελέτης, με ενδιάμεσα διαλλείματα 5λεπτα για καφέ/διαδικτυακή συζήτηση/ ασκήσεις χαλάρωσης.

Έναρξη Ομάδων Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 

Δηλώσεις Συμμετοχής  (μέσω  ακαδημαϊκού mail) στην ηλ. δ/νση occupationaltherapy@ionio.gr και  με την ένδειξη « Δήλωση Συμμετοχής».

Παρακαλείσθε στο κείμενο να αναφέρετε την Ομάδα «Συγκεντρώνομαι», το Ονοματεπώνυμο και το Τμήμα Ι.Π. προκειμένου να σας αποσταλεί ο σύνδεσμος Ζοοm για την συνάντηση και οποιαδήποτε άλλη αναγκαία πληροφορία.

ESPA

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».


Επιστροφή