ΑΓΓΛΙΚΑ Letter_size Contrast TextToSpeech
ESPA

Μονάδα Υποστήριξης Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών Ιονίου Πανεπιστημίου «ssuni»: εορταστικό ωράριο

ShareThis
Δημοσίευση: 22-12-2020 19:22 | Προβολές: 535
gr  pdf.png  Πλήρες κείμενο ανακοίνωσης
Mέγεθος: 791.45 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
image

Αγαπητοί φοιτητές και Αγαπητές φοιτήτριες,

Η Μονάδα Υποστήριξης Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών Ιονίου Πανεπιστημίου «ssuni» (Student’s Support University of Ionio)
δεν θα λειτουργήσει κατά τις ημερομηνίες 24 και 25/12 καθώς και 31/12 και 1/1/2021.

Όλες τις υπόλοιπες εργάσιμες ημέρες, οι Υπηρεσίες της Μονάδας θα λειτουργούν ως είθισται, πραγματοποιώντας τακτικές συνεδρίες ανα Υπηρεσία και όντας διαθέσιμες για επικοινωνία μαζί σας.

Ως εκ τούτου μπορείτε να απευθύνεστε στη Μονάδα στον αριθμό τηλεφώνου της Γραμμής Ενημέρωσης 26610 87231 από 10.00-22.00 καθώς και στα e-mail ή τις διευθύνσεις skype των Ειδικών Συνεργατών.

Ευχόμαστε, οι φετινές γιορτές να αποτελέσουν μια «ssuni» περίοδο μέσα στη μουντάδα των τελευταίων μηνών, κυρίως όμως ευχόμαστε να λειτουργήσουν ως ευκαιρία για ποιοτικό χρόνο ενασχόλησης με όσα καθένας εκτιμά και αγαπά.

Οδεύοντας προς μια χρονιά περισσότερο ασφαλή και γνώριμη, με περισσότερη χαρά και αισιοδοξία , σας ευχόμαστε πολλές «ssuni» στιγμές που θα αναζωπυρώσουν το ηθικό σας και θα σας οπλίσουν με υπομονή και επιμονή.

Χρόνια Πολλά από όλους μας σε όλους σας.

Με εκτίμηση,
Ελένη Άννα Καλούδη
Υπεύθυνη Υπηρεσίας Συμβουλευτικής.

ESPA

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».


Επιστροφή