ΑΓΓΛΙΚΑ Letter_size Contrast TextToSpeech
ESPA

Buddy System στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο - Υποστήριξη και Εθελοντισμός

ShareThis
Δημοσίευση: 25-10-2018 12:58 | Προβολές: 2453
    Εθελοντισμός στο buddy system
Mέγεθος: 518.97 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
image

Εάν αισθάνεσαι ότι θα ωφεληθείς από την “ΠΑΡΕΑ” ενός άλλου φοιτητή/τριας, τότε μπορείς να γίνεις μέλος της ομάδας των φίλων που δημιούργησε το Buddy System της Μονάδας Υποστήριξης παρεμβάσεων κοινωνικής μέριμνας φοιτητών του Ι.Π.

Γιατί να ζητήσω υποστήριξη;
- Η προσαρμογή σου στην ακαδημαϊκή ζωή θα είναι πιο εύκολη
- Θα έχεις στήριξη σε ειδικά θέματα που σε απασχολούν, όπως προσανατολισμό στις εγκαταστάσεις και υπηρεσίες του Ιδρύματος.

Που απευθύνεται αυτή η παρέα φίλων;
- Απευθύνεται στους φοιτητές/τριες που ανήκουν στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες (ΑμεΑ) και ήρθαν να φοιτήσουν στο Ίδρυμα.

Μπορείτε να αιτηθείτε να λάβετε υποστήριξη από την υπηρεσία καθημερινά μεταξύ 9:00 και 13:00 στο τηλ.: 26610 87231, ή με την παρουσία σας στο φυσικό χώρο της Μονάδας στο κτίριο Γαληνός (ισόγειο)


Γίνε εθελοντής φοιτητής/τρια στο θεσμό buddy system της Μονάδας Υποστήριξη παρεμβάσεων κοινωνικής μέριμνας φοιτητών του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Τι αφορά ο θεσμός buddy system;
Αφορά τον αρχικό προσανατολισμό φοιτητών που προέρχονται από ευάλωτες κοινωνικές ομάδας κατά την εισδοχή τους στο ίδρυμα.

Τι δράσεις περιλαμβάνει;
- Προσανατολισμό στους χώρους του Ιδρύματος
- Συναντήσεις, γνωριμία με φοιτητές που θα επωφεληθούν από τις δράσεις του εθελοντισμού

Πώς μπορώ να γίνω εθελοντής φοιτητής/τρια;
- Μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή καθημερινά μεταξύ 9:00 και 13:00 στο τηλ.: 26610 87231, ή με την παρουσία σας στο φυσικό χώρο της Μονάδας στο κτίριο Γαληνός (ισόγειο).

 

ESPA

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».


Επιστροφή